Date: maandag - 24 januari 2022
Wat wij doen

Dat is wat wij doen. Een écht objectief advies geven over een bepaald vraagstuk. Mocht u ergens mee zitten, van financiën tot woningbouw, wij van Second Opinion helpen u graag.

PROFIEL

U staat er niet alleen voor!

Second Opinion BV is  opgericht door Remco Trommel en werkt volledig bank-en verzekeraar onafhankelijk. Door onze diensten op het gebied van financiele vraagstukken zijn onze tevreden cliënten enthousiaste ambassadeurs voor ons geworden waardoor wij het aantal cliënten snel zien groeien.

Voor veel mensen is helderheid in hun financiële situatie erg belangrijk. Daarnaast maakt de wirwar van producten van banken en verzekeringsmaatschappijen het er ook niet makkelijker op. Second Opinion Zoetermeer heeft als doel om samen met u inzicht te krijgen in de producten en uw financiën en deze te verbeteren waar mogelijk, zodat u weet dat uw financiële planning perfect aansluit op uw persoonlijke unieke situatie!

De inventarisatie werken wij desgewenst uit in een persoonlijk financieel rapport waarin uw financiële situatie volledig is beschreven en wij oplossingen aandragen voor uw specifieke vraagstukken. Samen met ons kunt u bepalen welke oplossing u het beste gevoel geeft. Dit verwerken wij, op fee basis, in een rapportage welke u vervolgens kunt aanbieden bij een bank en/of bemiddelaar. Met andere woorden: u maakt ZELF uw keuze uit de verschillende mogelijkheden.

Natuurlijk houd onze samenwerking na één rapport natuurlijk niet op want in uw situatie kan altijd verandering komen. Wij blijven u helpen met al uw geldzaken tot uw belastingaangifte als u dat wenst, zodat ook u een enthousiaste ambassadeur wordt voor ons bedrijf en u daarmee vrienden, kennissen, familie of collega’s desgewenst ook kunt voorzien van grip op hun financiële situatie. Want met Second Opinion staan ook zij er niet alleen voor!

Meer weten? Kom eens langs, of beter: laat ons langs komen bij u! Neem contact met ons op!